DJI Phantom 4 Pro+ kuvauskopteri (käytetty)

744,00  (600,00  alv 0%)

Vähällä käytöllä ollut kuvauskopteri. Erinomaiset ominaisuudet, mm. 4K 60fps videokuvaus, yli 70km/h nopeus ja ohjain 5,5″ Full HD kosketusnäytöllä.

Sisältää kuvauskopterin, ohjaimen ja 2 akkua. Toimitetaan styroxcasessa. Sisältää varapropellisarjan.

1 varastossa

Arvioi leasing-kuukausieräsi

Arvioi kuukausieräsi

Kun olet arvioinut kuukausierän suuruuden, ole meihin yhteydessä. Teemme puolestasi leasing-hakemuksen markkinoiden johtavalle IT-leasing -rahoittajalle Grenkelle.

Rahoituksen suuruus
744€
Maksuaika, kuukausia
12kk
12kk
93€ / kk
Kuukausierä on suuntaa-antava. Lopullinen hinta määräytyy hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Leasingmaksut suoritetaan 3kk jaksoissa ennakkoon. Virallinen tarjous edellyttää positiivisen luottopäätöksen.

Kuvaus

DJI Phantom 4 PRO+ kuvauskopterin sisäänrakennetussa kamerassa on 20 megapikselin tarkkuus valokuville. Kameralla voidaan tallentaa JPEG ja RAW -tiedoston kuvia. Voit myös tallentaa 4K DCI (4096 x 2160) videoita (60 fps), sekä hidastettuja Full HD 1080p videoita (120 fps). Videot tallentuvat Micro SDHC/XC -kortille täydellä laadulla (mukana 16 GB muistikortti). Mekaaninen suljin varmistaa tarkat kuvat myös nopeasti liikkuvista kohteista. 84-asteinen objektiivi mahdollistaa laajakulmakuvien tallennuksen.

 

Plus-kauko-ohjaimessa on 5,5 tuuman Full HD -kosketusnäyttö, sisäänrakennettu mobiilialusta 4 GB RAM- ja 16 GB Flash-muistilla sekä Android-käyttöjärjestelmä. Integroitu DJI Go – sovellus mahdollistaa videoiden ja kuvien muokkaamisen lähes välittömästi WiFi-verkon kautta. Voit myös live-striimata tallenteita suoraan dronesta. Ohjaimessa on 5 tunnin akunkesto.

 

Kaksi eteenpäin suunnattua tunnistinta auttaa dronea tunnistamaan mahdolliset esteet lentoreitillä. Yhdessä infrapunasensoreiden kanssa drone väistää esteet ketterästi kaikilta neljältä sivulta. Drone voi joko pysähtyä ja lentää paikallaan kohteen edessä tai käyttää Active Obstacle Avoidance -tekniikkaa väistääkseen esteen.

 

Dronea voidaan lennättää jopa 30 minuuttia täyteen ladattuna (silloin kun GPS paikannus ei ole päällä).

 

Lentotilat:
– Position – yhdistää paikannuksen ja visuaalisen navigoinnin
– Sport – lisää nopeutta
– Attitude – pitää dronen valitulla korkeudella ja kääntää satelliittipaikannuksen pois päältä videokuvausta varten
– TapFly – ohjaa dronea älypuhelimen tai tabletin näytöllä näkyvän kartan avulla. Automaattinen kotiinpaluu ja esteiden väistö
– Tripod – rajoittaa nopeuden 7 km/tunnissa tarkempien valokuvien aikaansaamiseksi

Valmistajan tuotesivu: https://www.dji.com/fi/support/product/phantom-4-pro

Mukaan varapropellisarja!

Lisätiedot

Paino 4,5 kg (kilogramma)

Ostokset kätevästi leasingillä

Miksi leasing?

+

Leasing soveltuu erityisen hyvin yrityksille, joissa ei haluta sitoa varoja laitteiden omistamiseen, ja joiden hankittavien laitteiden taloudellinen käyttöikä on lyhyt. Leasinginllä on mahdollista pitää yrityksen laitekanta teknisesti ajan tasalla. Tarjoamme leasing-mahdollisuutta vakavaraisille yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtiolle, mutta myös aloittaville yrityksille ja toiminimille. Leasing vaatii aina myönteisen luottopäätöksen.

Tietoa Grenkestä

+

GRENKE -markkinajohtaja Euroopassa "Small ticket IT- leasing" -osaamisalueella. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin. Tarjoamme leasingasiakkaillemme nopean ja helpon tavan tehdä IT -hankintoja. Rahoitamme IT-laitteita, sekä standardiohjelmistoja. Pelkkiä ohjelmistoja sisältävät paketit kuuluvat myös rahoituksemme piiriin.

Leasing edut

+
  • Säästät veroissa, koska leasinghankinnat voidaan vähentää täysimääräisinä verotuksessasi.
  • Säästät käteisvaroja muihin tarpeisiin etkä ole sidottu tuotteisiin pysyvästi.
  • Oma pääoma ei kärsi suurista kertahankinnoista.
  • Voit sijoittaa hankintoihin suunnitellut rahat itse liiketoimintaan, missä ne tuottavat paremmin.
  • Tiedät jo etukäteen kiinteät kulut sopimuksen laitteista ja voit budjetoida tehokkaammin.
  • Saat takuuvarmasti nopean luottopäätöksen ja hankinta on helppoa.
  • Tarjoamme joustavuutta sopimuksissa. Halutessasi voit jopa vaihtaa leasing laitteita uudempiin sopimuskauden aikana.

Arvioi kuukausieräsi

Kun olet arvioinut kuukausierän suuruuden, ole meihin yhteydessä. Teemme puolestasi leasing-hakemuksen markkinoiden johtavalle IT-leasing -rahoittajalle Grenkelle.

Rahoituksen suuruus
744€
Maksuaika, kuukausia
12kk
12kk
93€ / kk
Kuukausierä on suuntaa-antava. Lopullinen hinta määräytyy hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Leasingmaksut suoritetaan 3kk jaksoissa ennakkoon. Virallinen tarjous edellyttää positiivisen luottopäätöksen.