MODULAARISET

LED-NÄYTTÖPINNAT

VUOKRAA DIGITAALISET 
JÄTTI LED-SCREENIT ULKOILMA-TILAISUUKSIIN sekä muihin suurtapahtumiin.

mahdollisuus myös

custom-ratkaisuihin.

VUOKRAA DIGITAALISET JÄTTI LED-SCREENIT ULKOILMA-TILAISUUKSIIN SEKÄ MUIHIN SUURTAPAHTUMIIN. MAHDOLLISUUS MYÖS CUSTOM-RATKAISUIHIN.

Luova Tehdas vastaa Ledimedian digitaalisten LED-screenien vuokraustoiminnasta. Valikoimastamme löytyy jatkossa modulaarisia P4.8 mm ja P3.9 mm LED-screenejä, jotka palvelevat sisätiloissa kuin ulkotapahtumissakin kuva- ja videomateriaalin, livekuvan sekä mainoksien toistamisessa. Yleisen 16:9 kuvasuhteen tukemat screenikoot ovat 3,5m x 2m, 5m x 3m tai 7m x 3m pituus- tai leveyssuuntaisesti. Myös tapahtuman tarpeet huomioiden custom erikoiskuvasuhteet, asettelut ja rakenteet ovat mahdollisia.

MIKSI LED-SCREEN? LED-SCREEN? LED-SCREEN?

esitystekniikkapalvelu modulaarinen LED-screen
 
 
 
 
 

Valovoimaiset, kontrastirikkaat ja näyttävät LED-screenit palvelevat ulkoilmatapahtumissa myös Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. 

MIKSI LED-SCREEN?
 

Valovoimaiset, kontrastirikkaat ja näyttävät LED-screenit palvelevat ulkoilmatapahtumissa myös Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. 

esitystekniikkapalvelu modulaarinen LED-screen
LED-SCREENIN TOIMITUS
JA RAKENTAMINEN
 

Vuokrakäyttöön tarkoitetut LED-screenit rakennetaan Luovan Tehtaan toimesta tapahtumapaikalle ennen tapahtumaa. Screenit rakennetaan omille jaloille ja/tai trussirakenteeseen. Omille jaloille rakennetun screenin alareuna voidaan nostaa jopa 2,5 metrin korkeuteen. Kasauksen jälkeen LED-screen jätetään toimintakuntoon koko tapahtuman ajaksi. Tapahtuman jälkeen Luovan Tehtaan henkilökunta vastaa kokonaisuuden purkamisesta sekä toimitettujen tavaroiden pois kuljettamisesta.

 

 

KOKONAISVALTAINEN
LIVETUOTANTO
 

Usein LED-screenillä toistaminen vaatii parikseen laadukasta sisältöä sekä ammattitteknikot vastaamaan tilaisuuden aikaisesta operoinnista. Toteutamme myös tarvittavat livekuvatuotannot, joissa Luova Tehdas operoi tapahtuman aikaista livekuvaa tai visuaalituotannot, joissa Luova Tehdas suunnittelee ja toteuttaa esitettävän VJ-grafiikan. Livekuvaa ja VJ-grafiikka voidaan toistaa myös samanaikaisesti. 

Screeni voidaan myös suunnitella ja toteuttaa lavaan mukautuvilla custom-kuvasuhteilla tai esimerkiksi käyttäen erillisiä pylon-rakenteita Kuvassa screeni on rakennettu yksittäisiä screenpaloja eli pyloneja hyödyntäen.

 

 

Tapahtuman screeni voidaan myös suunnitella ja toteuttaa lavaan mukautuvilla custom-kuvasuhteilla tai esimerkiksi käyttäen erillisiä pylon-rakenteita. Kuvassa screeni on rakennettu yksittäisiä screenpaloja eli pyloneja hyödyntäen.

TOTEUTTAMIAMME VISUAALITUOTANTOJA VISUAALITUOTANTOJA VISUAALITUOTANTOJA

Toteuttamiamme visuaalituotantoja led-screen-pinnoilla. Nähtävissä myös led-screen- sekä ja projisointitekniikka hybridikäytössä.

SOITA TEEMULLE
0400 316 901