LIVE

HOIDAMME VAHVALLA KOKEMUKSELLA SEMINAARIEN SEKÄ MUIDEN YLEISÖ-TILAISUUKSIEN ESITYSTEKNIIKKARATKAISUT.

HOIDAMME VAHVALLA KOKEMUKSELLA SEMINAARIEN SEKÄ MUIDEN YLEISÖ-TILAISUUKSIEN ESITYSTEKNIIKKA-RATKAISUT.

Esitys- ja tapahtumatekniikalla on merkittävä rooli onnistuneen tapahtumakokemuksen luomisessa. Alan ammattilaisina hoidamme tekniset tuotannot laadukkaasti ja varmasti. Seminaarituotanto tai vaativa hydridikokoustuotanto on kanssamme vaivaton järjestää. 

LUOVA TEHDAS LIVE LIVE LIVE

LUOVAN
TEHTAAN LIVEPALVELUT

Luova Tehdas live
ESITYSTEKNIIKKATUOTANNOT


Palveluitamme ovat mm. mediaserverpalvelut: screenit ja niiden ohjaus, PowerPoint-esitysten, videoiden, kuvien sekä muun sisällön hallinnointi ja ajaminen screeneille tapahtumissa sekä puhujien kellosovellukset. Tarjoamme myös tilaisuuden kokonaistekniikan sisältäen ääni-, valo- ja videotuotannon.

Luova Tehdas live
HYDRIDI-TILAISUUDET


Live- ja monikameratuotannot yhdistettynä streamaustuotantojen vahvaan osaamiseemme tekee Luovan Tehtaan palvelukokonaisuudesta toimivan sekä kustannustehokkaan. Hybriditilaisuudet ovat tulleet jäädäkseen, jolloin osa yleisöstä on paikalla ja osa etänä. Me pystymme hoitamaan molemmat.

Luova Tehdas live, Prima Power
ERIKOIS-PROJISOINNIT


Hallitsemme myös erikoisprojisoinnit. Moderni laserprojektorikalustomme mahdollistaa lattiaprojisoinnit sekä muut erikoisemmat katseenvangitsijat. Useammalla projektorilla toteutettu seinäprojisointi jää varmasti mieleen. Tuotamme projisointiteoksiin myös sisältöä asiakkaan ilmeellä.

Luova Tehdas live
VISUAALIT JA VJ-PALVELUT


Konserttien, näytelmien ja muiden tapahtumien visuaaliset taustat syntyvät Luovalla Tehtaalla. Voimme toteuttaa konsertteihin taustavisuaalit ja realiaikaisesti efektoidun livekuvan. Videopintana voidaan käyttää modulaarista ledscreentekniikkaa, projisointitekniikka tai useista näytöistä koostuvaa kokonaisuutta.

Luova Tehdas live
JULKISIVU / VIDEOMAPPING


Erityisosaamistamme ovat julkisivujen suurkuvaprojisoinnit. Tehokkaat projektorit takaavat valovoimasen ja tarkan kuvan myös kymmeniä metrejä leveisiin kohteisiin. Voimme tuottaa sisällön tai käyttää asiakkaan omaa materiaalia. Toimimme myös videotaiteilijoiden teoksien teknisenä toteuttajana.

Luova Tehdas live
KALUSTON VUOKRAUS


Meiltä vuokraat ammattitason videoprojektorit, valkokankaat, näytöt, videokamerat, videomikserit, streamauslaitteet. Lisäksi vuokraamme edullisesti puheäänentoistojärjestelmää yritystilaisuuksiin, perhejuhliin sekä pieniin konsertteihin. Tutustu valikoimaamme Vuokraamossa ja pyydä tarjous.

LIVE TYÖNÄYTTEET

OP ETELÄ-POHJANMAAN SIJOITUSILTA

Toimitimme OP Etelä-Pohjanmaan Sijoitusiltaan kaksi 55″ näyttöä ja yhden 65″ näytön aulatilaan. Sekä auditorioon että aulaan sijoitettiin tilavalaistus asiakkaan brändivärein. Auditorio…

Lue lisää

MARS-FESTIVAALI 2022

Olemme useita vuosia vastanneet musiikkiteollisuuden yhteen kokoavan Mars-festivaalin esitys- ja videotekniikasta. Tänäkin vuonna päälavan videopinta koostui useista screeneistä, joil…

Lue lisää

DATABROS 15 VUOTTA -JUHLATILAISUUS

Toteutimme Databros Service Oy:n 15-vuotisjuhlatilaisuuden tekniikan OmaSp Stadionin Atria loungeen. Toimitimme tilaisuuden valo-, ääni- ja videotekniikan sekä toteutimme tilaisuuden aik…

Lue lisää
Katso kaikki työt