STREAMING

TUOTAMME VIDEOKUVAA VERKKOON LIVELÄHETYKSINÄ TAI TALLENTEINA. SAATAVILLA 

LUOVASTREAM-ALUSTA ASIAKKAAN OMALLA ILMEELLÄ.

Streamauspalveluissa tarjoamme laadukasta avaimet käteen -ratkaisua. Suuretkaan katsojamäärät eivät ole ongelma, koska Luovastream on mitoitettu suurille samanaikaisille katsojamäärille. Lisäpalveluina saatavissa chat, polls-kyselyt, Q&A ja maksullinen katseluoikeus lähetykselle.

LUOVA TEHDAS STREAMING

LUOVAN TEHTAAN
STREAMING -PALVELUT

Luova Tehdas referenssit, Aarg-seminaari 2021
LUOVASTREAM-TUOTANTO


Käytössämme on laadukas ammattitason streamaustuotantolaitteisto sekä monikamerakalusto. Liikkuva studio voidaan rakentaa asiakkaan haluamaan tilaan. Tämä mahdollistaa tuotannot asiakkaan valitsemassa ympäristössä. Luovastream mahdollistaa myös hydridituotannot, jolloin tapahtumaan voi osallistua paikan päällä tai etäyhteydellä.

Luova Tehdas live
TALLENNE KÄYTTÖÖSI

 

Luovastreamlähetyksestä asiakas saa aina tallenteen ilman lisäkustannuksia. Mahdollinen editointi tai muu tallenteen käsittely hinnoitellaan erikseen.

Tallenne on kustannustehokas tapa tavoittaa katsojat, koska katselu ei ole aikataulusidonnainen ja somessa jakaminen on helppoa. Tallenne lisää katselumääriä.

Luova Tehdas streaming, Frami
LÄHETÄ TAPAHTUMA


Livestream on oleellinen osa nykyaikaisia tapahtumia. Kun ostat palvelun asiantuntijalta, palvelu on sujuvaa ja voit olla varma, että tapahtumanne on korkealaatuisesti katsottavissa myös verkon välityksellä. Tarvittaessa saat myös katselualustan ja maksulliset katseluoikeudet lähetyksiin. Kaikki tietysti Tehtaan laadulla!

Luova Tehdas referenssit, streaming, Oma SP
WEBCAST

 

Webcast-lähetyksemme sisältävät livekuvan sekä esitysmateriaalin lisäksi esittäjän nimi- ja tittelitiedot sekä muut grafiikat. Lisäpalveluna saatavissa Luovastream-katselualusta, joka mahdollistaa esimerkiksi aikataulun, esitysmateriaalin tai yhteystyökumppaneiden aineiston jakamisen yleisölle.

Luova Tehdas referenssi, streaming, Epec Oy
ETÄYHTEYDET


Lähetykseen voidaan ottaa mukaan puhujia etäyhteydellä. Etäpuhujalla on mahdollisuus esittää omalta koneelta presentaationsa. Kahdensuuntainen yhteys mahdollistaa saumattoman ja viiveettömän keskustelun tapahtuma- tai kuvauspaikalta etähenkilöiden kanssa. Etäosallistujia voi olla samanaikaisesti useita.

Luova Tehdas, streaming
ZOOM/TEAMS


Kahdensuuntaiset tilaisuudet esim. Zoom- tai Teams-alustoilla voidaan toteuttaa myös ammattimaisella monikameratekniikalla. Yrityksen sisäiset palaverit tai kokoustuotannot saadaan ammatilaisten avulla rullaamaan vaivattomasti ja kuin kaikki olisivat saman pöydän ympärillä, ilman kysymystä ”Kuuluuko nyt?”

LUOVASTREAM

Luovastream-alustalla voi osallistaa tilaisuuden verkkokatsojia. Omalle ilmeellä kustomoitu katselusivu mahdollistaa mm. polls-kyselyt, Q & A -palvelut, aikataulujen sekä materiaalien jaot sekä paljon muuta. Kysy lisää myynnistämme.

 
#seminaarit
#webinaarit
#koulutuspäivät
#tuotelanseeraukset
#minimessut
#yritystilaisuudet
#tyhypäivät
#yhtiökokoukset
LIVE CHAT

Katselusivun yhteyteen voidaan lisätä yhteisöllisyyttä korostava chat-keskustelulaatikko, jonka kautta tilaisuuden verkkokatselijat voivat osallistua interaktiivisesti tilaisuuteen. chatin käyttö on helppoa ja vaivatonta.

POLLS-KYSELY

 

Live chatin sisälle voidaan upottaa erilaisia kysymyksiä, joiden kautta verkkokatselijat voidaan esimerkiksi tutustuttaa syvemmin tilaisuuden aiheeseen, aktivoida äänestämään spesifien aiheiden puolesta tai vain madaltaa kynnystä chatin käyttämiseen. Kysymykset voidaan lisätä halutulla vastausaikarajalla tai ilman.

STREAMING TYÖNÄYTTEET

AARG 2023

Lue lisää

SEINÄJOEN PERUSOPETUKSEN VESO 2023

Toteutimme tänäkin vuonna Seinäjoen perusopetuksen VESO-päivien yhteisen osuuden striimauksen. Striimiä varten tuotettiin lähetyksessä käytettävää visuaalista materiaalia sekä Luova…

Lue lisää

TUOVICAST – SISÄISEN TURVALLISUUDEN TAAJUUDELLA 

Sisäministeriön sisäisen turvallisuuden podcast TUOVICAST striimattiin Seinäjoen kaupunginteatterista. Lähetys striimattiin teatterin kiinteän verkkoyhteyden kautta. Lisäksi yhteyden…

Lue lisää
Katso kaikki työt