CASE: KIRKON VIESTINTÄPÄIVÄT 2022

Toteutimme Kirkon vuoden 2022 viestintäpäivien valo-, ääni- ja videotuotannon. Lisäksi vastasimme erilaisten screenimateriaalien suunnittelusta ja toteutuksesta Kirkon viestinnän ilmeen mukaisesti.
TAPAHTUMAN YLEISKUVAT YLEISKUVAT YLEISKUVAT
PUHUJIA ESITTELEVÄT INTROVIDEOT INTROVIDEOT INTROVIDEOT

Tapahtuman puhujia esittelevät introvideot siirtävät yleisön fokuksen seuraavaan puheosuuteen ja tässä tapauksessa myös avaavat yleisölle esityksen pitäjän sekä aiheen.

LÄHETYKSESSÄ NÄKYVÄT NIMITITLET NIMITITLET NIMITITLET

Tapahtuman puhujavieraille tuotettiin esteettistä kokonaisuutta mukailevat nimititlet, jotka kertovat striimin katsojille puhujan perustiedot.

LÄHETYKSEN MULTIKUVA MULTIKUVA MULTIKUVA

Verkkoympäristössä tapahtumaa livenä tai jälkeenpäin seuraavan etäkatsojan tulisi saada lähetyksestä yhtenäinen ja livetilaisuutta vastaava kokemus. Tätä kokemusta tukee ohjauslaitteistomme multikuva-ominaisuus. Multikuvaan on mahdollista saada samanaikaiseen näkymään livekuvaa sekä esitysmateriaalia, tai jossain tapauksissa esimerkiksi livenä esiintyvän juontajan sekä etäpuhujan kommunikaatio.

LÄHETYKSEN KATSELUALUSTA  –  LUOVASTREAMS LUOVASTREAMS LUOVASTREAMS

Luovastreams on verkkoympäristössä sijaitseva katselualustamme, jonka kautta asiakkaan tapahtuman etäosallistujat voivat seurata lähetystä. Luovastreams-alusta muokataan aina asiakkaan brändi-ilmeen mukaan.