Tietoa meistä

Mikä ihmeen Luova Tehdas?

Luova Tehdas

Luova Tehdas on vuonna 2013 perustettu monipuolinen av- ja esitystekniikka-alan yritys. Palveluitamme ovat esitystekniikkalaitteiden maahantuonti, myynti, asennus ja vuokraus sekä av-kokonaisuuksien suunnittelupalvelu. Lisäksi suunnittelemme sisältöjä sekä toteutamme erilaisia esitystekniikkakokonaisuuksia livetapahtumiin.

Yrityksenä Luova Tehdas on pienisuuri toimija. Ison toimiston kulurakenteen puuttuminen näkyy asiakkaalla suoraan hinnoissa. Laajat yhteistyöverkostot taas mahdollistavat suuren yrityksen resurssit. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Olemme Avita ry:n ja Suomen yrittäjien jäsenyritys sekä Luotettava Kumppani (tilaajavastuu.fi)

Mitä teemme?

Luova Tehdas on linkki asiakkaan ja toimivien ratkaisujen välillä. Tehtaalla kaikki palvelut tähtäävät siihen, että asiakas saa sitä mitä haluaa: lisää kassavirtaa, näkyvyyttä tai vahvistusta viestin perillemenoon. Monitahoiset esitystekniikka-alan palvelut ovat saatavilla keskitetysti, eikä asiakkaan tarvitse olla yhteydessä useampiin toimijoihin. Esitytekniikan myyjänä panostamme laitteiden laatuun, käytettävyyteen sekä toimintavarmuuteen. 

Olemme Panasonicin partneri, sertifioitu Kramer VIA -tuoteperheen myyjä ja asentaja, Sennheiser pro audio-kauppias sekä Genelec-asennustuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä. Lisäksi toimimme maahantuojana useille muille av-tarvikevalmistajille. Esitystekniikan asiantuntijana tunnemme tehokkaat raskaansarjan projektorit sekä harvinaisemmat av-laitteet. Emme toimi pelkkänä jälleenmyyjänä, vaan myös kartoitamme, suunnittelemme, toimitamme ja asennamme laitteet aina perinteisistä neuvottelutiloista laajoihin auditoriokokonaisuuksiin.

Tuotamme livevideokuvaa paikan päällä sekä verkkoon Luovastream -lähetyksinä.
Luovan Tehtaan toimesta hoituvat yritystilaisuuksien ja seminaarien kokonaisvaltaiset esitystekniikkaratkaisut kuten puhujien kellosovellukset, screeniohjaus ja graafinen sisällöntuotanto tapahtumaa koskevissa materiaaleissa. Myös erilaisten konserttien, festivaalien, liikunta- ja kultturitapahtumien edellyttämä taustagrafiikka sekä vj-palvelut löytyvät samasta talosta. Tehdas hoitaa koko paketin: suunnittelun, kaluston sekä toteutuksen paikan päällä.

Perusarvomme

Luovan Tehtaan keskeisiä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, maanläheisyys ja luotettavuus.

Puhumme tuotteista ja palveluista selkokielellä. Luovaan prosessiin lähdetään aina asiakasta kuunnellen.
 
Halutessaan asiakas voi osallistua prosessiin aktiivisena toimijana, ja olla muussakin kuin laskunmaksajan roolissa.
 
Työskentelemme sellaisella mentaliteetilla, että voimme aina tehdyn työn äärellä sanoa: ”Me teimme tämän!” Vastaamme työmme jäljestä senkin jälkeen, kun automme perävalot ovat hävinneet pihapiiristä.

Tehtaan miehiä

Teemu Kivisalo

toimitusjohtaja, myynti, suunnittelu, vj-artisti

Teemulla on vuosien laaja-alainen kokemus esitystekniikan alalta. Teemu on tuttu näky Tehtaan livekeikoilta, joilla hän usein häärää video-ohjaajana tai mediaserverien kimpussa. Kramer VIA sertifikaatti.

Jouni Rajala

it-asiantuntija

Jounin toimenkuvaan kuuluvat verkkolaitteet sekä muut it-puolen tehtävät. Jouni myös vastaa Tehtaan kotisivuista. Kokemusta alalta on reippaat 10 vuotta. Kramer VIA sertifikaatti.

Asentaja

esitystekniikka, äänentoisto

Asentajamme tekevät tarkkaatyötä. Asentajamme huolehtivat aina, että asennuksen jälkeen voi tilassa aloittaa välittömästi tilaisuuden. Kramer VIA sertifikaatti.

Videokuvaaja

kuvaus, streamaus

Kuvaajamme ovat alan ammattilaisia. Kokemusta löytyy kymmeniä vuosia kameran "varressa".

Galleria. Kuvia meiltä.

Yhteistyökumppaneita #Kauko, #Kramer Finland, #F9 Distribution, #Av-Marketing, #Visiostore, #Jovicom, #Hangon Tuonti, #Noretron Esitystekniikka, #Pericad, #Also, #Avconcept, #Studiotec, #Qualitron Tv, #Sennheiser Finland, #Genelec, #Grenke Leasing, #Into Seinäjoki #Rytmikorjaamo, #Gosmix Audio, #Psäp, #Seinäjoki Areena, 

Luova Tehdas

Yrityksemme löytyy Seinäjoelta Vaasantien varresta, Rytmikorjaamon inspiroivasta miljööstä. Voit piipahtaa meillä vaikka kahvilla ja tutustua samalla showroomissamme tuotteisiimme!

2020 © Luova Tehdas | Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Palvelut Verkkokauppa Yleistä