Tuotteet

!!! SIVUA PÄIVITETÄÄN !!!

Verkkosivustot

Toteutamme eri tyyppisiä verkkosivustoja pieneen ja vähän suurempaankin tarpeeseen.


Lue lisää

Webbihotellit

Kattomme alta löydät turvallisen kodin verkkosivuillesi ja sähköposteillesi. Vakaat ja luotettavat palvelimet pitävät tärkeät tietosi varmassa tallessa.


Lue lisää

Kävijäseuranta

Kävijäseurantamme pitää tarkkaa kirjaa sivustosi vierailijoista, että tiedät missä mennään.


Lue lisää

Pohjanmaan paras valikoima esitys- sekä videotekniikkaa.

Miten tuotteitamme voi ostaa?

Showroom

Toimistomme sekä showroomimme löytyy Rytmikorjaamolta osoitteesta Vaasantie 11, Seinäjoki. Emme ole aina paikalla, joten soitathan ennen kuin tulet.

Verkkokauppa

Verkkokauppamme löytyy osoitteesta www.tehtaankauppa.fi. Verkkokaupassamme ei valitettavasti ole kaikkia tuotteitamme, joten kysy mikäli et löydä etsimääsi tuotetta.

Tarve kartoitus

Tulemme mielellämme käymään kartoittamassa tarpeitanne. Voimme myös tehdä suunnitelman esitystekniikkaratkaisuista kartoituskäynnin perusteella.

Miksi ostaisit meiltä?

Osta asiantuntijalta

Olemme esitystekniikan asiantuntija. Vältä virhehankinnat ostamalla paikasta, jossa tunnetaan tuotteet sekä eri tilojen erityistarpeet. 

Räätälöinti

Emme tee asennuksia massatuotantona vaan keskitymme aina yhteen projektiin huolellisesti. Otamme suunnittelussa huomioon yrityksen tai tilan erityistarpeet ja teemme tarvittaessa projektoritelineen vaikka mittatilauksesta.

Testaus mahdollisuus

Useista tuotteista on olemassa demolaitteet, joten asiakas voi kokeilla tuotetta omassa tutussa ympäristössä.

Uudet tekniikat

Pyrimme jatkuvasti kouluttautumaan sekä ottamaan uudet tekniikat haltuumme ensimmäisten joukossa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Käymme lisäksi säännöllisesti Euroopassa alan johtavilla messutapahtumilla, joten tietomme laitteista on aina tuoretta!

Käyttökoulutus

Kaikki asennuksemme sisältävät peruskäyttökoulutuksen. Voimme myös opastaa asiakasta meiltä hankitun tuotteen käyttöön.

Tuki

Palvelemme asiakasta myös projektin "päätyttyä". Monesti arkinen käyttö tuo mukanaan monenlaisia tilanteita, jossa ammattilaisen apu on arvokasta. Tukea voimme antaa puhelimitse sekä paikanpäällä. Haasteiden kohdatessa palvelu ja yhteistyö mitataan. Me hoidamme hommat loppuun saakka intohimolla!

Tutustu valmistuneisiin töihimme.

Contao CMS

Enemmän kuin perinteiset julkaisujärjestelmät.

Mikä se on?

Contao on yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin www-julkaisujärjestelmistä ja tarkoitettu ensisijaisesti heille, jotka arvostavat ammattilaistyökaluja internet-julkaisuissaan.

Mitä se tarjoaa?

Contao tarjoaa sinulle laajat ja helppokäyttöiset työkalut verkkosivujesi sisällönhallintaan. Voit luoda helposti tyylikkäät kuvagalleriat, sähköiset lomakkeet ja blogin.

Contao sanoina #blogi, #lomakkeet, #galleria, #uutiskirje, #monikielinen, #hakukone, #seo, #versiointi, #faq, #modulaarinen, #kalenteri, #tiedostonhallinta, #käyttäjät-ja-ryhmät

Katsahdus teknisiin tietoihin.

Kaikilla mausteilla?

Tarjoamme verkkosivuasiakkaillemme turvallisen webbihotellin sekä kävijäseurannan.

Webbihotelli

Luovan Tehtaan vakaat palvelimet ja automaattinen varmuuskopiontijärjestelmä pitävät tiedostosi varmassa tallessa.

Kävijäseuranta

Piwik kävijäseuranta antaa sinulle kattavan yleiskatsauksen verkkosivustollasi vierailevista.

Skaalautuvuus

Palvelumme skaalautuu asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytämme kotimaisia Zonerin ylläpitämiä palvelimia.

Oma domain

Verkkosivujen ylläpito sisältää yhden vapaavalintaisen verkkotunnuksen eli domain-osoitteen.

Varmuuskopiot

Varmuuskopiojärjestelmämme pitää huolen siitä, että tiedostosi on aina tallessa ja palautettavissa, myös silloin, kun olet poistanut tiedostoja vahingossa.

Sähköposti

Voimme kytkeä asiakkaan ylläpitopalvelusopimukseen sähköpostin mikäli yrityksenne tarvitsee sähköpostipalveluita. Voit lukea sähköpostisi tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella.

Päivitykset

Pidämme kaikki kotisivuihisi liittyvät tietoturva-asiat ajantasalla. Sinä saat keskittyä omiin tehtäviisi.

Piwik kulkee mukanasi

Lataa Piwikin mobiilisovellus puhelimeesi tai tablettiisi, ja näin se on aina mukavasti matkassa.

 

    

Tuote- ja henkilökuvaukset

Tarvitsetko tuotekuvastoon tai verkkokauppaan kuvia tuotteistasi tai vaikka henkilö- ja toimipistekuvia kotisivullesi? Suoritamme tuotekuvaukset ajanmukaisella kalustolla kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Graafinen suunnittelu

Verkkosivustoprojektin yhteydessä tuotamme sivustolle sisältöä teksteistä logoon saakka. Mikäli yrityksellä ei vielä ole omaa visuaalista ilmettä, voimme auttaa teitä luomaan yrityksenne näköisen näkyvyyden yrityksellenne niin verkko- kuin printtipuolelle.

Kiinnostuitko? Kysymyksiä?

Luova Tehdas

Yrityksemme löytyy Seinäjoelta Vaasantien varresta, Rytmikorjaamon inspiroivasta miljööstä. Voit piipahtaa meillä vaikka kahvilla ja tutustua samalla showroomissamme tuotteisiimme!

2017 © Luova Tehdas | Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Palvelut Verkkokauppa Yleistä