Streamaus / webcast

Luovan Tehtaan livelähetyspalvelu soveltuu kaikkiin tapahtumiin

Livestream

Tuotamme videokuvaa erilaisista tapahtumista verkkoon HD-laatuisina nettistreamlähetyksinä.

Monikameratuotanto

Käytössämme on laadukas ammattilaistason Panasonicin kamerakalusto. Tarvittaessa voimme tuottaa monikameratuotantoja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Tallenne

Luovastreamlähetyksestä asiakas saa aina tallenteen ilman lisäkustannuksia! Mahdollinen editointi hinnoitellaan erikseen

Tapahtumat

Livestream on oleellinen osa nykyaikaisia massatapahtumia sekä koulutuksia ja esim. urheilutapahtumia. Livestream ei ole mitään ilman laadukasta sisältöä! Osta palvelu streamauksen asiantuntijalta.

Streamaus HD

LUOVASTREAM - korkealaatuista videokuvaa verkon yli.

Oli kyseessä jalkapallopeli, konsertti, puoluekokous, uuden tuotteen lanseeraustilaisuus tai vaikkapa perhejuhla, katsojat ovat tänä päivänä verkossa. Tarjoamme laadukasta ja asiakkaalle helppoa ja turvallista Luovastream-ratkaisua. Tuotamme nettilähetykset "avaimet käteen" periaatteella. Suuretkaan katsojamäärät eivät ole ongelma, koska kotimaassa sijaitsevat palvelimemme on mitoitettu massatapahtumille.

 

Tarjoamme laadukkaan JW Playerin käyttöösi. Playerin pystyy upottamaan omalle verkkosivulle.

Luovastream on aina HD-lähetys (min. 720p).
Laadukas kuva = tyytyväinen katsoja. HUOM! Ei lisähintaa!

Palvelumme toimii kaikilla alustoilla niin tietokoneella kuin mobiilissakin
(WIN, MAC, iOS, android).

Urheilukuvaus

Urheilutapahtumien yleisö on verkossa!

 

Sää

Ei sääriskiä. Aina on hyvä sää katsoa kotisohvalta peliä yksin tai kaverin kanssa! Katsomossa istuville voi hidastus olla mukava bonus.

Palkinto

Saat arvokasta tietoa katsojista sekä reaaliaikaista palautetta somessa. Lisäksi kannattajat sitoutuvat enemmän joukkueeseen, jota voi seurata verkossa.

Näkyvyys

Saat seurallesi lisää näkyvyyttä sekä uusia harrastajia. Samalla lisäät sponsoreiden mainosnäkyvyyttä esim. streamattavien turnauksien yhteydessä.

 

Seminaarit & Webcast

Lisää osallistujia seminaareihin webcast toteutuksella.
Samalla saatte tallenteen tilaisuudestanne jälkikäyttöön!

Luovastream tarjoaa laadukkaat webcast toteutukset ympäri Suomen.

Palvelumme sisältää:

Tilaisuutta järjestävän yrityksen/yhteisön tai tapahtuman graafisen ilmeen mukaisen alku- ja loppukuvan, Tilaisuutta järjestävän yrityksen/yhteisön tai tapahtuman graafisen ilmeen mukaiset tekstitemplatet (Nimi, Yritys/yhteisö, titteli), Leikkaamaton tallenne veloituksetta, Video-ohjaus, Kuvaus min. 1-2 ammattitason kameralla.

Kysy lisää myynti@luovatehdas.fi

Puh. 0400 316 901

Näytteitä tuotannoistamme

Lisää videonäytteitä YouTube-kanavallamme

Kiinnostuitko? Kysymyksiä?

Luova Tehdas

Yrityksemme löytyy Seinäjoelta Vaasantien varresta, Rytmikorjaamon inspiroivasta miljööstä. Voit piipahtaa meillä vaikka kahvilla ja tutustua samalla showroomissamme tuotteisiimme!

2021 © Luova Tehdas | Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Palvelut Verkkokauppa Yleistä