Esitystekniikka

on intohimomme

Esitystekniikkalaitteiden maahantuonti- ja myynti

Olemme erikoistuneet yritys- ja ammattikäyttöön soveltuviin tuotteisiin.

Huippumerkit

Edustamme ja toimitamme lähes kaikkia maailman johtavia av-laitemerkkejä. Päämerkkiemme Panasonicin ja Kramerin lisäksi olemme kymmenien muiden av-laitevalmistajien valtuutettu jälleenmyyjä.

Demotilaisuudet

Kartoitamme asiakkaan laitetarpeet ja tarvittaessa järjestämme demotilaisuuden kohteessa, esimerkiksi kirkko- tai seminaarisalissa.
Meiltä ostaessa tiedät mitä saat.

Verkkokauppa

Kauppaan on valittu suosituimpia tuotteitamme. Tuotteita löytyy myös tavalliselle kotikäyttäjälle, mm. kotiteatteriprojektoreja, valkokankaita sekä kattava valikoima erilaisia av-lisälaitteita.

Maahantuomme mm. Streamstar all-in-one streamauslaitteet. Streamaustuotannot eivät ole vielä koskaan olleet näin helppoa, ammattimaista ja laadukasta!

Edustuksemme #Panasonic, #Kramer, #Streamstar, #Jvc, #Nec, #Hitachi, #Christie, #Acer, #Benq, #Optoma, #Casio, #Vivitek, #Infocus, #AvStumpfl, #Screen pro, #Screenline, #Elite screen, #Draper, #Extron, #Matrox, #Blackmagic design, #Vcom, #Genelec, #Hyundai, #Smartmetals, #Smit, #Akg, #Sennheiser, #Procab, #Samsung, #Lenovo, #Dell, #Apple, #Kingston, #Transcend, #Epson, #Sandisk, #Multibrackets, #Lg, #Cordial, #Lexar, #Sirui, #Dji

 

Esitystekniikkaratkaisut ja asennus

Av-laiteratkaisut neukkarista auditorioon, myös asennettuna.

Kokous- ja neuvottelutilojen esitystekniikka

Kokoustilat varustetaan tänä päivänä projektorin tai näytön lisäksi monilla muillakin järjestelmillä. Tabletit ja mobiililaitteet on helppo liittää langattomasti osaksi neukkarin esitystekniikkaa. Myös videoneuvottelut ovat osa tämän päivän kokonaisratkaisuja. Osana neuvottelutilan esitystekniikkaa videoneuvotelulaitteet takaavat kustannustehokkaan ja nopean yhteydenpidon.

Auditorioiden ja suurien salien esitys- ja äänentoistolaitteet

Valikoimistamme löytyy mm. suurtehoprojektorit auditorioihin ja muiden suurten tilojen tarpeisiin viimeisimmästä lasertekniikasta lähtien. Auditorioissa AV-laitteita hallitaan keskitetysti touch-paneelilla. AV-laitteiden lisäksi paneelin kautta voidaan automatisoida mm. valaistus, verhot ja ilmastointi. Äänentoisto integroidaan järjestelmään. Kauttamme on mahdollista saada myös pro-audio tuotteita. Lisäksi kuvan ja äänen tallennus voidaan helposti liittää osaksi auditorion AV-järjestelmää.

Broadcast-ratkaisut, kamerat, oheislaitteet, kaapelit

Meiltä löydät osaamista myös broadcast-tuotteiden puolella. Autamme asiakkaita rakentamaan tarpeita vastaavat järjestelmät videotuotantoon. Maahantuomme sekä edustamme alan parhaita laitemerkkejä. Teemme tiivistä yhteistyötä tarkkaan valittujen päämiesten ja alihankkijoiden kanssa, mikä mahdollistaa parhaan ratkaisun räätälöimisen asiakkaamme tarpeisiin. Tutustu tästä tarkemmin Panasonic broadcast-tuotteisiin.

Asennus- ja urakointi

Av-tekniikan asennukset toteutamme ammattitaitoisella henkilökunnalla. Ammattitaitoisen toiminnan takaamme osallistumalla säännöllisesti laitevalmistajien av-tekniikan perusasioita ja laitteiden ohjelmointia käsitteleville kursseille.

Yhteistyöverkostomme avulla pystymme tekemään asennukset myös pääkaupunkiseudulla sekä eteläisessä Suomessa nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Leasing

Leasing soveltuu erityisen hyvin yrityksille, joissa ei haluta sitoa varoja laitteiden omistamiseen, ja joiden hankittavien laitteiden taloudellinen käyttöikä on lyhyt. Leasinginllä on mahdollista pitää yrityksen laitekanta teknisesti ajan tasalla. Tarjoamme leasing-mahdollisuutta vakavaraisille yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtiolle, mutta myös aloittaville yrityksille ja toiminimille. Leasing vaatii aina myönteisen luottopäätöksen. Leasing yhteistyökumppaninamme toimii Grenke Leasing. Leasinglaskuri

Referenssejä

 • Lakeuden Risti, pääsali
 • Lakeuden Risti, seurakuntasali
 • Seinäjoki Areena
 • Into Seinäjoki, Frami B aud. 1, 2 ja 3
 • Nurmon Kirkko
 • Peräseinäjoen seurakuntakeskus
 • Seinäjoen Vapaaseurakunta
 • Arjessa Oy
 • Rytmikorjaamo Oy
 • Ilmajoen Kirkko
 • Seinäjoen Helluntaiseurakunta
 • Kauhajoen Helluntaiseurakunta
 • Vanha Takomo
 • BSTR Luova Konttori Oy
 • Senaatti-kiinteistöt

Kaluston vuokraus

Tuliko yllättävä tarve videoprojektorille tai valkokankaalle?

Messuille pitäisi saada jostain äkkiä iso näyttö?

Aina ei ole järkevää tai kustannustehokasta hankkia av-laitteita omaksi, jos käyttö on satunnaista.

Meiltä vuokraat ammattitason videoprojektorit, screenit, näytöt ym. av-laitteet. Vuokraamme edullisesti myös "klubikokoluokan" äänentoistojärjestelmää yritystilaisuuksiin, perhejuhliin sekä konsertteihin.

Halutessanne toimitamme kaluston perille ja kasaamme sen käyttökuntoon. Tarvittaessa opastamme laitteiden käyttöön. Voimme vastata myös kokonaistoteutuksesta paikan päällä.

 

Vuokrakalustomme

Esitystekniikka on nyt langatonta
Aloita uusi aikakausi maailman parhaiksi langattomiksi esitystekniikka- ja ryhmätyövälineiksi palkituilla Kramer VIA-tuotteilla!


Olemme sertifioitu Kramer VIA-tuotteiden asennus- ja myyntiliike.

Kiinnostuitko? Kysymyksiä?

Luova Tehdas

Yrityksemme löytyy Seinäjoelta Vaasantien varresta, Rytmikorjaamon inspiroivasta miljööstä. Voit piipahtaa meillä vaikka kahvilla ja tutustua samalla showroomissamme tuotteisiimme!

2021 © Luova Tehdas | Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Palvelut Verkkokauppa Yleistä